Cautare

1334 de rezultate pentru "stiri protv accidentul de la stefanesti" (4.45 secunde)
Constantin Gheorghe publica pe blog articolul "Inventarul de media", pe care il puteti citi in continuare. ... Prezidentul a evoluat miercuri seara, la ora de maxima audienta, la Realitatea Tv. ... De unde se vede ca un proprietar cu enspe mii de contracte cu statul poate face minuni editoriale.
"Imi doresc 5 copii!" Gianina Corondan povesteste despre rolul sau de matusa. Are un nepotel in varsta de 4 luni, copilul fratelui sau mai mic. Vedeta spune ce cadouri le cumpara de copiilor din viata sa. ... Daca ar fi ziua ta de 1 iunie ce ai face?
O sarbatoare decenta, mediatizata indecent Asadar, ce am inteles noi din ziua de 1 Decembrie? Principala invatatura e aceea ca fasolea cu ciolan n-a fost niciodata traditie de 1 Decembrie! Obiceiul asta prost ni se trage de la diavoleasca inventie numita ProTv!
Liberalii vor renunta la cota unica, PSD si PNL pot veni impreuna la alegeri Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, crede ca cele trei partide de opozitie ar putea sa vina in alegeri cu un program electoral comun, nefiind o problema coabitarea PNL si PSD deoarece, pana la urma, liberalii vor fi "obligati" sa accepte impozitarea diferentiata.
DISPERAREA PUTERII DE A DEZBINA SI MEDIA PRO(STITUTIA) E tot mai flagranta isteria regimului Basescu in fata neputintei de a opri protestul, desi detine toate parghiile teoretice ale puterii.
Editia speciala de Craciun a emisiunii O data-n viata, difuzata la TVR 1 marti seara, in intervalul orar 21.10 - 23.20, a strans in fata micilor ecrane o medie de 1.323.000 de telespectatori din intreaga tara, iar in minutul cel mai urmarit al programului (la ora 23.07) nu mai putin de 1.729.000 de romani se uitau la TVR 1 (rating* 9,1% si share** 20,4%).
Interviu cu Mircea Geoana la "Dupa 20 de ani", la Pro TV.
INTERNET PROTV: ... Proiectele de 200 de milioane EURO care ar putea schimba la fata Capitala In cazul in care va era dor de buldozere si de pickhammere pe strazi, atunci nu ar strica sa stiti ca 2014 este anul santierelor.
ProTV: Soseaua de Coasta, drumul de vis construit pe bani europeni intre Mamaia si Constanta. Primii 3 km costa 10 milioane de euro Ceea ce parea doar un vis frumos va prinde contur la malul marii.
Andreea Esca si Alexandre Eram vor sa redeschida fabrica de confectii CRINUL din Lehliu-Gara! Presa locala din Calarasi publica in ianuarie 2015 stirea ca Andreea Esca si sotul ei, Alexandre Eram, vor sa redeschida fabrica de confectii CRINUL din Lehliu-Gara.
Blocada Europa League ' In zona din jurul National Arena nu vor mai circula masini in perioada 8-10 mai FINALA EUROPA LEAGUE 2012 • ATLETICO MADRID - ATHLETIC BILBAO, 9 MAI, ORA 21:45, NATIONAL ARENA, IN DIRECT PE PROTV SI LIVETEXT PE GSP.RO De pe 9 mai, ora 9:00, traficul va fi inchis in perimetrul strada Mihai Coravu, bd.
Program + televizari Echipele romanesti joaca miercuri si joi, meciuri de calificare in Liga Campionilor si Europa League.
GEST INCREDIBIL facut de Gigi Becali pe Muntele Athos! Calugarii au inlemnit cand l-au vazut asa Gigi Becali a epatat pana si la Muntele Athos.
"E ca si cum ar ajunge un actor roman la Hollywood!" Lista de inlocuitori pentru Tito O bomba si mai mare explodeaza dupa eliminarea rusinoasa a Barcelonei, 0-7 cu Bayern. ... Bolnav de cancer, Vilanova se va desparti de Barca.
PROTV : Dupa condamnarea lui Gigi Becali in dosarul Valiza, Steaua Bucuresti a primit o noua lovitura Vestile proaste se tin scai si de Steaua Bucuresti, nu doar de finantatorul ei George Becali.
STEAUA - PETROLUL, miercuri 10 iulie 20:45, IN DIRECT ProTV si Voyo.ro Ce echipe pregatesc Reghe si Contra in FINALA ANULUI! ... Cele mai tari lupte de pe teren se vor da intre:
Schi-ul si snowboarding-ul, sporturi perfecte pentru slabit si dezvoltarea musculaturii Schiand, poti arde 700 de calorii intr-o ora PROTV : ... Alergatul pe timp de iarna, prin zapada, printre mormanele de pe trotuare si din parcuri, poate fi insa destul de greu.
"E cel mai bun loc de vazut meciuri, dupa Anfield!" De Paste, fanii lui Liverpool au petrecut in centrul vechi din Bucuresti. Se vede titlul, primul dupa 24 de ani. ... Cu 3-2 a castigat Liverpool, care e lider in Anglia cu 3 etape inainte de final.
ProTv: ... Declaratiile jucatorilor Nu sunt speriati de forta echipei adverse si vor sa scoata un rezultat pozitiv. ... Tricolorii au stat, ieri, de vorba cu presa.
Romania si Elvetia au sanse egale la victorie, considera selectionerul Anghel Iordanescu Anghel Iordanescu se gandeste sa pastreze nucleul echipei care a impresionat in debutul EURO 2016, la meciul cu Franta.
google-analytics.com